Hoitotarjonta & hinnasto

Kasvohoidot

Timanttihionta kasvoille 60min 85,00€
Timanttihionta on tehokas kasvohoito Sinulle jonka ongelma on ihon kuivuus, voiteet eivät imeydy ja meikki ei levity tasaisesti? Hoito on hyvä myös ihon kiinteyttämiseen ja arville.  Ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu hoidossa moninkertaisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, seerumin imeytyksen hieronnalla kasvoille ja decolteelle. Naamio ja loppuvoiteet.

Timanttikasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella 75min 129,00€
Timanttihionnan lisäksi ihoon tehdään höyrytys ja perusteellinen mekaaninen ihonpuhdistus epäpuhtauksille. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja toteutetaan asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin ja hieronnan kasvoille sekä decolteelle. Naamio ja loppuvoiteet.

BTB13 Ihon kemiallinen kuorintahoito 50min 125,00€
Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista. Monipuolinen ihokäsittely räätälöidään aina jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoidolla voidaan tehokkaasti hoitaa ikä-muutoksia, liika pigmentaatioita, epäpuhtauksia ja aknea. Hoito tasoittaa ihon pintaa ja väriä. 

Novellan kasvohoito 75min  99,00€
Kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, erityisesti ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Hoito tehdään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen sekä tarvittaessa poistetaan epäpuhtaudet ja miiliumit mekaanisesti.  Kulmien siistiminen, pitkä hieronta, naamio ja loppuvoiteet viimeistelevät hoidon.

Kasvojen ihonpuhdistus  60min 80,00€
Kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen sekä epäpuhtauksien mekaanisen puhdistuksen. Lopuksi ihotyypin mukainen naamio ja loppuvoiteet.

AntiStress -hoito kasvoille 60min 85,00€
Lämpimien pyyhkeiden sisällä tehtävä hoito rentouttaa täydellisesti. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan höyryn alla ja seerumin kasvoille. Hieronnassa käsitellään lempeästi kasvot, hartioiden ja niskan seutu sekä pää.
Lopuksi kasvoille naamio ja loppuvoide

 


Erikoislaitehoidot kasvoille

Kosmetologi päättää -laitehoito 60-90min 85,00-198,00€
Valitse tämä hoito kun et ole varma mikä laitehoidoista olisi hyvä Sinun ihollesi. Tutkin ihon ja yhdessä päätämme mikä olisi paras hoitokokonaisuus. Hoidon kesto 1-1,5h välillä. Hoidossa käytetään joko timanttihiontaa, Hydrogen -laitetta, RF-hoitoa tai mikroneulausta, tai näiden yhdistelmiä. Mahdollisuus myös lisäpalveluihin; kestoväreihin, sokerointeihin.

3-in-1 -hoito 60min 149.00€
Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, timanttihionnan, aha-hedelmähapotuksen, seerumin hieronnan, voimakkaasti kiinteyttävän radiorekfenssihoidon ja loppuvoiteen. Hoito pehmentää, siloittaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidon jälkeen voide imeytyy ja meikki levittyy.

Koneellinen BTB13-mikroneulaus; tehokasta hoitomuotoa ihon rakenteeseen,
väriin ja kimmoisuuteen  45min 155,00€
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Tulokset näkyvät iholla 4-6 viikon kuluttua.
Alkupuhdistus, PHA-hapotus, mikroneulaus tehoseerumilla, rauhoittava peptidi-naamio. Kasvot neulataan kauttaaltaan 36-neulaisella hoitokynällä, jonka jälkeen ongelmakohtia ”stämpätään” hoidon tehostamiseksi. Neulauksen jälkeen iholle tehdään seerumin imeytys neulattomalla mesoterapialla. Hoito on kivuton, ihon ohuemmilla alueilla saattaa tuntua pientä nipistelyä. Kotihoitotuotteeksi suositellaan viikon ajaksi BTB13 Anti-Redness -voidetta 46€.
Tuloksellisen hoidon saavuttamaksi suosittelemme 3-6 hoitokerran käsitettelyn.

 • Kasvot+kaula 155,00€
 • 3x Sarjahoito kasvot+kaula 420,00€
 • Kasvot+kaula+decolttee 198,00€
 • 3x Sarjahoito kasvot+kaula+decolttee 540,00€

Syväkostesteuttava neulaton mesoterapia -laitekasvohoito 45-60min 99,00€
Ihoa tehokkaasti syväkosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä hoito. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, atooppiselle tai kosteusköyhällä iholle. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen puhdistuksen, happo tai entsyymikuorinnan, tehoseerumin imeytyksen hellävaraisen mesoterapiakynän avulla sekä rentouttavan kasvohieronnan.
Mieletön superkosteuttaja kasvoille!

Hydrogen -kasvohoito; pintaa syvempää puhtautta 45min 120,00€
Hydrogen kasvohoito on 4-vaiheinen, kivuton tehohoito joka sopii kaikille ihotyypeille. Loistava hoito kuivalle-, couperosa-, herkälle- ja ruusufinni iholle. Myös epäpuhdas iho, laajentuneet ihohuokosille ja kimmoisuuden menettäneelle iholle. Puhtaasti luonnonmukainen, turvallinen ja tuloksia tuottava hoitomuoto. Hoito antaa tulosta jo yhdellä hoitokerralla, tule ja ihastu. Hoito sis.Alkupuhdistus, 4-vaiheinen Hydrogen -laitehoito, seerumi ja loppuvoide. Hoidon jälkeen voit meikata, urheilla ja saunoa.

Hydrogen+radiofrekvenssihoito kasvoille 60min 169,00€
Täydellistä ja kivutonta ihon puhdistusta ja kiinteyttä ja kimmoisuutta kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, 4-vaiheinen hydrogen laitehoito, RF-hoito kasvoille ja kaulalle, seerumi sekä loppuvoide.
Hoidon jälkeen voit meikata, urheilla ja saunoa.

Radiofrekvenssihoito kasvoille ja silmänympäryksille 30min 99,00€
Caretech RF-hoitolaiteen teho perustuu perustuu energiaan joka lämmittää ihon kudoksia johtamalla kivuttomasti radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF-hoito lisää ihon kollageenin muodostusta jolloin tuloksena on tasaisempi, kiinteämpi ja kauniimpi iho. RF-hoito on turvallista ja tuntuu lämpönä iholla. Hoito sis. Alkupuhdistus, RF-laitehoito, naamio imeytetään laitteen viileällä hoitopäällä, loppuvoide.

Radiofrekvenssihoito silmänympäryksille 30min 50,00€
RF-hoitolaitteella käsitellään silmänympärysalueen iho, tehokas kiinteyttäjä. Hoito sis.Alkupuhdistus, RF-laitehoito silmänympärysalueelle, silmänympärysvoide.

Timanttinen radiofrekvenssihoito kasvoille 75min 129€
Tehokas! Ihoa voimakkaasti kirkastava, napakoittava ja tasoittava kiinteytyshoito kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille. Timanttihionnan kuoriva ja tasoittava vaikutus yhdessä RF -hoidon kudoksia lämmittävällä vaikutuksella, saadaan tehokas aktivointi ihon kollageenisäikeille.


Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis.kulmien muotoilun) 35,00€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 25,00€

Ripsien kestovärjäys & kulmien muotoilu 30,00€

Ripsien kestovärjäys 25,00€

Kulmien muotoilu vahalla 15min 20,00€

Kulmien muotoilu nyppien 30min 25,00€

INFO* Muotoilemme kulmat hellävaraisella Lycon-kulmavahalla.


Ripsi- ja kulmakäsittelyt

Yumi Lashes kestotaivutus ripsille (sis.ripsien kestovärjäyksen) 85,00€

Yumi Lashes kestotaivutus ripsille ja  kulmien muotoilulla ja  kestovärjäyksellä 99,00€

Yumi-Lashes kestotaivutus ripsille ja kulmien muotoilu 95,00€

Yumi Brows -kulmien laminointikäsittely kestovärjäyksellä 59,00€

Yumi Lashes kestotaivutus ripsille & Yumi Brows -kulmien laminointikäsittely 129,00€

INFO* Ripsien kestotaivutus on uudenlainen menetelmä jolla saadaan omat ripset näyttämään pitkiltä ja näyttävillä ilman liimaa ja irto-osia. Käsittely uusitaan aikaisintaa 7vkon välein.
YumiLashes -kestotaivutus sopii myös ripsienpidennys akrylaattiliimalle herkistyneille.
Tulethan hoitoon meikittömillä ja kuivilla silmillä.

Ciaobrow Henna värjäys kulmiin & ripsien kestovärjäys 75min 65,00€

Ciaobrow Henna värjäys kulmiin 60min 59,00€

INFO* Henna värjäys kulmiin on lyhytaikainen tatuointi ja pitkäkestoinen värjäys. Värjäyksessä tehdään yksilöllinen kasvojen muodon mitoitus, jolla saamme symmetriset kulmat juuri sinulle. Ihanteellinen harvoille tai kulmille joissa on koloja sekä epäsymmetriaa. 100% kasviperäinen vegaaninen väriaine, ei sisällä lyijyä tai ammoniakkia.
Älä käytä itseruskettavia tuotteita ennen värjäykseen tuloa! Värit taittavat vihreiksi!
Käsittelyn jälkeen 24h -ei kastelua kulmiin.


Ihokarvojen karvanpoistot

Sääret  40,00€

Koko jalat 70,00€

Kainalot 25,00€

Pakarat 30,00€

Käsivarret 30,00€

Huuli ja leukakarvat 20,00€

Huuli- leuka ja poskikarvat 25,00€

Huulikarvat 10,00€

Bikiniraja 25,00€
Perinteisessä bikinirajan sokeroinnissa poistetaan karvoitus normaalien alushousujen ulkopuolelle jäävältä alueelta.

Laajennettu bikini 35,00€
String-alueen karvanpoistossa poistetaan ne karvat, jotka jäävät string -mallisten alushousujen ulkopuolelle.

Brasilialainen 70,00€
Brasilialaisella karvanpoistolla tarkoitetaan ihon karvoituksen poistoa genitaalialueelta kokonaan tai niin, että jätetään pieni kaistale asiakkaan toiveen mukaisesti. Novellassa brassi sisältää karvojen poiston häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka.

Teemme Novellassa intiimialueen karvanpoistot vain naisille. Olemme sokeroinnin ammattilaisia ja sokerointi on meille rutiinityötä joten asiakkaan ei tarvitse turhia ujostella karvanpoistoon tullessa.

Brasilialainen kanta-asiakkaat (max.6vkon välein) 49,00€                 

Vahauspaketti 1   85,00€
Sis. bikinilinjan siistimisen,kainalot sekä sääret.

Vahauspaketti 2  95,00€
Sis. laajennettu bikini,kainalot,sääret.

Vahauspaketti 3   125,00€
Sis. sääret,brasilialainen sekä kainalot.

Vahauspaketti 4   99,00€
Sis. sääret, kanta-asiakas brasilialainen sekä kainalot.

Vahauspaketti 5  135,00€
Sis. koko jalat,kanta-asiakas brasilialainen,kainalot

Vahauspaketti 6    120,00€
Sis. koko jalat, laajennetttu bikini, kainalot.

Vahauspaketti 7 150,00€
Sis. koko jalat, brasilialainen, kainalot.


Jalkahoidot

Novellan jalkahoito 60-90min 80,00€
Sis. Jalkojen kylvetys, kovettumien ja mahdollisten känsien poisto, kynsien leikkaus ja ohennus tarvittaessa, kynsinauhojen hoito. Lakkaus ja hieronta polveen saakka.
Huomioithan mikäli maksat E-Passilla, varaa hoidollinen jalkahoito E-Passilla.

Novellan jalkahoito lakkauksella tai hieronnalla 60min 69,00€
Valitse tämä hoito jos jaloissasi ei ole suurempia kovettumia, tai kynsiongelmia.

Hoidollinen jalkahoito E-Passilla, Smartum, EDENRED, 60-90min 80,00€
Sis. Jalkojen kylvetys, kovettumien ja mahdollisten känsien poisto, kynsien leikkaus ja ohennus tarvittaessa, kynsinauhojen hoito, hieronta polveen saakka. Tämä hoito vain mobiilisovelluksella maksettaessa.

Novellan jalkahoito kestolakkauksella 90min 119€
Jalkahoidon lopuksi varpaankynsille lakataan uv-valokovetteinen kestolakkaus.

Varpaankynsien kestolakkaus (yksivärinen) 60min 60,00€
Hoidossa lyhennetään kynnet sekä siistitään kynsinauhat. Kynnet lakataan led-valokovetteisella lakalla joka kestää kynsissä pitkään. Lakkaus vain terveille kynsille!

Varpaankynsien yksivärinen kestolakkaus ja vanhojen lakkojen poisto 60min 79,00€
Hoidossa poistetaan vanha lakkaus ja lyhennetään kynnet sekä siistitään kynsinauhat. Kynnet lakataan led-valokovetteisella lakalla joka kestää kynsissä pitkään. Lakkaus vain terveille kynsille!

Varpaankynsien kestolakkaus ranskalaisella manikyyrillä 90min 79,00€
Kaunis lakkaus valkoisilla kärjillä ja klassisella vaalealla pohjalla. Vain terveille kynsille!

Varpaankynsien kestolakkaus ranskalaisella manikyyrillä  90min 99,00€
Kaunis lakkaus valkoisilla kärjillä ja klassisella vaalealla pohjalla. Vain terveille kynsille!

Kestolakkauksen poisto varpaankynsistä jalkahoidon yhteydessä 15,00€
Kestolakkauksen poisto varpaankynsistä 30,00€

Jalkojen liotus, kynsien ohennus ja leikkaus

 • 40 min 50,00€

Parafiinihoito jaloille kuorinnalla 40,00€
Lisänä jalkahoidon yhteydessä


Käsihoidot

Novellan täydelliset kädet 60-75min 80,00€
Kynsien viilaus, käsien kylvetys, kynsinauhojen hoito, lakkaus, naamio ja hieronta kyynärvarteen saakka.

Novellan kevyet kädet -käsihoito 30min 50,00€
Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, käsien rasvaus.

Parafiinihoito käsille 30min 50,00€
Käsien kuorinta ja lämpönaamio käsille ranteeseen saakka.


Kestolakkaukset

Yksivärinen kestolakkaus 60min 50,00€
Kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus kestolakalla.

Ranskalainen lakkaus 90min 69,00€
Kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus kestolakalla.

Kestolakkaus ja vanhojen lakkojen poisto 60-75min 55,00€

Ranskalaisen lakkauksen poisto ja uusinta 90min 79,00€

Kestolakan poisto sormen kynsistä 30min 35,00€

Varpaankynsien kestolakkaus 60min 60,00€
Varpaankynsien kestolakkaus ja vanhojen poisto 60-75min 79,00€
Varpaankynsien kestolakkauksen poisto 30min 35,00€


Ehostukset

Kevyt ehostus 30min 45,00€
Päivämeikki 60min 55€

Juhlameikki 60min  65,00€
Toiveittesi mukainen juhlameikki. Meikki kestää huoliteltuna koko juhlapäivän – aina iltaan asti. Meikkiin voi halutessaan lisätä irtoripsiä korostomaan silmiä.

Meikkiopastus 60min  70,00€
Haluatko vinkkejä ja opastusta siihen mitkä meikkituotteet sinulle sopii, tai kuinka niitä käyttäisi? Opastuksessa opit ehostamaan sinun kokemat ongelmakohdat vinkeillämme. Tunnin aikana teemme sinulle täydellisen meikin, yhdessä sen läpi käyden vaihe vaiheelta. Voit ottaa haluamasi meikkituotteita mukaan joiden käyttöön kaipaat rohkaisua!

Häämeikkipaketti  120,00€
Viimeistelemme elämäsi tärkeimmän päiväsi upealla häätyylillä. Koemeikkissä suunnittelemme toiveittesi mukaisen ehostuksen. Pakettiin kuuluu suunniteltu koemeikki, sekä hääpäivän meikki.

Meikkaaja paikanpäälle 85,00€/meikki 
Meikkauspalvelut kotiin, hotellille, illanviettoon Riihimäeltä 25km säteellä. Paketti sisältää täydenpalvelun setin valoineen sekä tuoleineen. Tiedustelut: info@novella.fi, 020 731 0130
Häämeikkipaketeissa koemeikki hoitolalla!
Matkakustannukset lisätään yli 25km säteellä oleviin keikkoihin.


Hieronnat

Rentouttava hieronta decoltteelle, kasvoille sekä hiuspohjalle 45min 65,00€
Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, asiakas lepää makuuasennossa, hieronnassa käsitellään decolttee, hartian-ja niskan lihaksia, hierotaan kasvot ja hiuspohja. Hoidossa käytämme aromaöljyjä, myös tuoksuton hoito mahdollinen.

Novella AntiStress 60min 85,00€
Selän kuorinta, selän ja niskan hieronta lämpimällä öljyllä jonka jälkeen rentouttava hieronta. Jossa käsitellään decoltee, kasvot sekä pää.

Novellan Nirvana kokovartalohoito 60min 99,00€
Täydellinen rentoutushoito, Novellan AntiStress -hoidon isosisko! Lämpimässä hoitopedissä, lämpimien pyyhkeiden syleilyssä käsitellään lempeän napakalla otteella, erilaisilla tekniikoilla jalat, selkä, niska, decoltee ja pää. Hoidon aluksi alueet kuivaharjataan ja öljytään hoitoöljyllä.

Kuumakivihieronta; Jalat ja selkä 45min 70,00€
Hierotaan lämpimillä kivillä ja öljyillä jalat ja selkä, täydellinen rentoutumishetki.

Kuumakivihieronta; Jalat, selkä, kasvot ja decoltee 60min 85,00€ Hierotaan lämpimilla kivillä ja öljyllä jalat ja selkä, lämpimiä kiviä käyttäen decoltee ja hartiat ja lopuksi kasvot. Täydellistä!


Hoitokokonaisuudet

Mainio lahjaidea vauvalomalle jäävälle, uudelle eläkeläiselle, morsiamelle, kiitoslahja kaasolle, polttariyllätykseksi tai lahjakorttina tärkeälle ihmiselle.

Aloitetaan tärkeimmästä, Sinusta -hoitopaketti 2,5h 190,00€
Tämä hemmottelu paketti sisältää Novellan Antisstress hoidon kasvoille ja käsihoidon hieronnalla ilman lakkausta ja jalkahoidon hieronnalla ilman lakkausta.

Novellan kasvo- ja jalkahoito 2,5h 165,00€
Novellan täydellinen kasvo- ja jalkahoito.


Klassinen-/urheiluhieronta koulutetulta hierojalta

Maksuvälineenä koulutetulle hierojalla käy:
Smartum, ePassi, Edenred -hierontaetu

 • 30min   35,00€
 • 45min   46,00€
 • 60min   55,00€
 • 75min   65,00€
 • 90min   76,00€
 • 120min  89,00€
 • 3x45min Sarjahoitokortti 130,00€ 
 • 5x45minSarjahoitokortti  200,00€
 • 3x60min Sarjahoitokortti 145,00€
 • 5x60min Sarjahoitokortti 245,00€
  Asiakas voi varata  ensimmäisen hieronta ajan nettiajanvarauksesta,
  jonka jälkeen jälkeen varaamme loput hoito-ajat asiakaskohtaisesti sopivilla väleillä.
  Hoitosarja maksetaan ensimmäisellä kerralla.
  Jatkohoidot 3-sarjassa käytettävä 3kk sisällä ja 5-sarjassa 6kk sisällä.

Sarjahoidot voit maksaa etukäteen Hyvinvointiedulla sovelluksen kautta Kauneushoitola Novella/ Anne Jaatinen (Hoitopista AnJa), kirjoita ensimmäistä varausta tehdessäsi lisätietoihin ”Päivämäärä ja maksettu summa”

Lymfaterapia

 • 30min   35,00€
 • 45min   46,00€
 • 60min   55,00€
 • 90min   76,00€

  Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää kehon imunestekiertoa ja vähentää turvotusta. Kevein, tasaisin ja rytmisin käsiottein tehostetaan supistustoimintaa, jonka avulla nestekierto vilkastuu. Turvotuksen vähenemisen lisäksi kipu lievittyy ja keho rentoutuu. Lymfaterapia on kevyttä ja aina kivutonta.

Raindrop-hoito 1h 70,00€
Raindrop-hoidossa on yhdistetty erilaisia hoitotekniikoita. Se on yhdistelmä aromaterapiaa, tiibettiläistä Vitaflex-tekniikkaa ja Lakota-intiaanien perinteistä hoitomuotoa. Korkealaatuiset, puhtaat, terapeuttiset öljyt tiputetaan selkärangalle sadepisaroiden tavoin. Hoidon aikana kehosi ja mielesi saa tuntea n. 80 tipan vaikutukset Young Living -tuoteperheen eteerisistä öljyistä. Hoito voi vaikuttaa niin kehoon kuin mieleen seuraavin tavoin: helpottaa lihasjännityksiä, vähentää tulehduksia, vahvistaa puolustusjärjestelmää, tukee ruuansulatus- ja verenkiertojärjestelmää

Stressiniska hieronta 45min 49,00€
Tehokäsittely purkamaan niska-ja hartiaseudun jännityksiä. Hoidossa käytetään rentouttavaa Ulla Maija Grasen kramppimix-öljyä.

Aromaterapeuttinen hieronta

 • niska, hartiat,selkä 45min              55,00€
 • kokovartalon käsittely 90min        95,00€

Aromaterapeuttinen hieronta on hellävaraista kehon käsittelyä eteeristen tuoksuöljyjen avulla. Aromaterapia on lempeä ja luonnollinen tapa hoitaa terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Hot Stone-Klassinen hieronta

Hoidossa käsitellään lihakset lämpimillä kivillä.

Hoitoon tulisi varata aika vuorokautta ennen sen alkamisajankohtaa.

 • 45min 65,00€
 • 60min 85,00€
 • 90min 95,00€

NCS-Huippukylmähoito

Kylmähoitokäsittely 15min 20,00€
Sarjahoidot (jatko-ajat käsittelylle yhdessä hierojan suosittelemalla aikavälillä):
4 käsittelykertaa 70,00€
6 käsitelykertaa  90,00€
10 käsittelykertaa 125,00€

 • Ainutlaatuinen lääkkeetön kylmä menetelmä vammojen ennaltaehkäisyyn, sekä kivun tai vammojen paikallishoitoon.
 • Soveltuu akuuttiin tai kroonisiin vaivoihin
 • Käy moniin hoitokohteisiin
 • Käy myös urheilun jälkeiseen palautukseen lihaksille

Brain Relief

Ensiapu stressaantuneelle keholle ja mielelle.
Brain Relief -hoito tarjoaa rasittuneille aivoilla keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen. Uusi suomessa kehitetty hoito on yhdistelmä vuosituhansia aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontatekniikoita ja uusia oivalluksia. Hoito ei itsessään tähtää minkää vaivan tai sairauden hoitamiseen, vaan hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen. Brain Relief ei ole energiahoitomenetelmä vaan se perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman kosketuksen avulla.

Pysyvämpiä vaikutuksia on saatu 3 kerran sarjalla, joka toteutetaan n.6 viikossa. Hoito kestää n.50minuuttia ja se toteutetaan tietyn musiikin tahdissa.

 • Opiskelijahinta 50,00€ (norm.65,00€)
 • 3x Sarjahoitokortti 135,00€
  Hoitosarja sisältää 3x 45min hieronnan, asiakas varaa ensimmäisen ajan ja ensimmäisen hoitokerran jälkeen varataan loput 2 aikaa. Hoitosarja maksetaan ensimmäisellä kerralla. Jatkohoidot käytettävä 3kk sisällä.