Hoitotarjonta & hinnasto

Kasvohoidot


~Kasvohoidot jotka sopivat kaikille ja toteututaan ihon tarpeiden mukaan…
Novellan kasvohoito 1,5h  85,00€
Kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen sekä tarvittaessa poistetaan epäpuhtaudet ja miiliumit mekaanisesti.  Kulmien siistiminen, pitkä hieronta, naamio ja loppuvoiteet viimeistelevät hoidon.

Novella timantti tai ultraääni kasvohoito 2h 105,00€
Kasvohoito on rungoltaan sama kuin Novellan kasvohoito. Peruspuhdistuksen lisäksi tehdään myös joko timanttihionta kasvoille, tai ultraäänipuhdistus. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja toteutetaan asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

~Ihossasi on epäpuhtauksia, rasvaisuutta…?
Kasvojen ihonpuhdistus  1-1,15h 75,00€
Kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen sekä epäpuhtauksien mekaanisen puhdistuksen ja kulmien siistimisen. Lopuksi ihotyypin mukainen naamio ja loppuvoiteet.

Ultraääni ihonpuhdistus 1h 69,00€
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen koneellinen hoito, joka puhdistaa kuollutta ihosolukkoa samalla syväpuhdistaen huokosia. Se auttaa vaikuttavia aineita imeytymään syvälle ihoon, kirkasten ja tasoittaen ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

~Kuivan, karhean ja harmaan ihon pelastaja…
Timanttihionta kasvoille 1h 69,00€
Timanttihionta on tehokas kasvohoito, joka soveltuu kuivalle ja kiinteyttä kaipaavalle iholle. Hoito on hyvä myös arville. Hoidossa ihon kuollut kerros kuoritaan timanttihionnan avulla, joten ihosta tulee puhdas ja sileä. Ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti!

~Kun haluat vain hemmottelua ja rentoutusta…
Novella hemmotteluhetki kasvoille 1h 65,00€
Rentouttava jokaisen ihotyypin kasvohoito ilman nipistelyjä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja hoitotuotteiden imeytyksen pitkällä kasvo-ja hartia seudun hieronnalla. Lopuksi kasvoille laitetaan hoitonaamio sekä loppuvoiteet.

Novella elämys intialaisella päähieronnalla 1h 75,00€
Hemmotteluhoito jossa käsittelemme kasvot kevyellä alkupuhdistuksella sekä kuorinnalla. Kasvoille hierotaan serum, jonka jälkeen käsittelemme koko pään ja hartialinjan intialaisella päähieronnalla.

~Ihosi kaipaa kirkastusta, kiinteytystä ja elvytystä…
Tuhkimo kasvohoito 45min 85,00€
Viiden eri Alphahydroksidihapon (aha) uudistushoito. Ihoa stimuloiva, heleyttä ja kohottava hoito. Erittäin hyvä hoito esimerkiksi ennen tärkeitä juhlia tai antaa ns.”lounastauon” mesoterapiatyylisellä ihon stimuloinnilla ilman injektioita ja näkyvää hilseilyä. Alkupuhdistus, hapotus, kasvojen hieronta ja naamio. Naamion vaikutusajalla hierotaan decoltee ja hartiaseutu.

 • Sarjahoitona 1-2 viikon välein 3 kertaa 230,00€

Kasvohoito hapotuksella 1h 75,00€
Hapotuskuorinnat perustuvat hedelmähappoihin. Hapotuksella saadaan helpotusta ikääntymisen ja valovaurioiden tuomien merkkien hidastamiseen. Hapotuksella voidaan myös vähentää tummien kohtien näkyvyyttä ja saada iholle stimuloivaa uudistusta. Sis. alkupuhdistus, hapotus, hieronta ja naamio

Koneellinen mikroneulaus
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Tulokset näkyvät iholla 4-6 viikon kuluttua. Alkupuhdistus, ihon desifiointi, puudutus, mikroneulaus tehoaineella, rauhoittava naamio.
Puudutteen ansiosta hoito on kivuton.

 • Kasvot+kaula (sisältää puudutteen) 159,00€
 • Kasvot+kaula+decolttee (sisältää puudutteen) 179,00€

Jalkahoidot

Novellan jalkahoito 1-1,5h 65,00€
Sis. Jalkojen kylvetys, kovettumien ja mahdollisten känsien poisto, kynsien leikkaus ja ohennus tarvittaessa, kynsinauhojen hoito. lakkaus ja hieronta polveen saakka.

Novellan kevyet jalat -hoito 1h 50,00€
Kylvetys ja jalkojen kuorinta polveen saakka, kynsien ja kynsinauhojen hoito ja hieronta. Voit valita tuoksumaailman; piristävän piparmintun, rauhoittavan laventelin tai raikastavan greipin.

Jalkojen liotus, kynsien ohennus ja leikkaus

 • 40 min 40,00€

Parafiinihoito jaloille kuorinnalla 25,00€
Lisänä jalkahoidon yhteydessä


Käsihoidot

Novellan täydelliset kädet 60-75min 55,00€
Kynsien viilaus, käsien kylvetys, kynsinauhojen hoito, lakkaus, naamio ja hieronta kyynärvarteen saakka.

Novellan kevyet kädet -käsihoito 30min 40,00€
Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, käsien rasvaus.

Lasten käsihoito 30-45min 40,00€
Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, käsien rasvaus.

Parafiinihoito käsille 30min 30,00€
Käsien kuorinta ja lämpönaamio käsille ranteeseen saakka.

Kestolakkaus käsihoidon yhteydessä (ei ranskalainen) 25,00€


Kestolakkaukset

Yksivärinen kestolakkaus 1h 45,00€
Kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus kestolakalla.

Ranskalainen lakkaus 1,5h 50,00€
Kynsien ja kynsinauhojen, lakkaus kestolakalla.

Kestolakan poisto 15,00€


Hieronnat

Intialainen päähieronta 30min 35,00€
Intialaisessa päähieronnassa asiakas lepää makuuasennossa, hieronnassa käsitellään decolttee, hartian-ja niskan lihaksia, hierotaan koko pää ja paineluhieronta kasvoille.

Intialainen päähieronta 45min 45,00€
Intialaisessa päähieronnassa asiakas lepää makuuasennossa, hieronnassa käsitellään decolttee, hartian-ja niskan lihaksia, hierotaan koko pää ja kasvot.

Novella AntiStress 60min 75,00€
Selän kuorinta, selän ja niskan hieronta lämpimällä öljyllä jonka jälkeen intialainen päähieronta, jossa käsitellään decolttee, hartiat, niska, hierotaan koko pää ja kasvot.

Aromaterapiakäsittely vartalolle 1,5h 85,00€
Kokovartalohoito jossa käsitellään rentouttavalla aromaöljyllä lempeän napakasti jalat, selkä, niska, hartiat ja pää. Ihana kokonaisuus, jossa rentoutuu keho sekä mieli. Hoidon lopuksi ihotyypin mukainen naamio ja teehetki.

Bambuhieronta 1h 70,00€
Lämpimillä bambupuilla hierotaan koko vartalo ja kasvot. Hoito on rentouttava ja kokonaisvaltainen.

Kuumakivihieronta; Jalat ja selkä 45min 55,00€
Hierotaan lämpimillä kivillä ja öljyillä jalat ja selkä, täydellinen rentoutumishetki.

Raindrop-hoito 1h 70,00€
Raindrop-hoidossa on yhdistetty erilaisia hoitotekniikoita. Se on yhdistelmä aromaterapiaa, tiibettiläistä Vitaflex-tekniikkaa ja Lakota-intiaanien perinteistä hoitomuotoa. Korkealaatuiset, puhtaat, terapeuttiset öljyt tiputetaan selkärangalle sadepisaroiden tavoin. Hoidon aikana kehosi ja mielesi saa tuntea n. 80 tipan vaikutukset Young Living -tuoteperheen eteerisistä öljyistä. Hoito voi vaikuttaa niin kehoon kuin mieleen seuraavin tavoin: helpottaa lihasjännityksiä, vähentää tulehduksia, vahvistaa puolustusjärjestelmää, tukee ruuansulatus- ja verenkiertojärjestelmää

Stressiniska hieronta 45min 45,00€
Tehokäsittely purkamaan niska-ja hartiaseudun jännityksiä. Hoidossa käytetään rentouttavaa Ulla Maija Grasen kramppimix-öljyä.

Aromaterapeuttinen hieronta

 • niska, hartiat,selkä 45min              50,00€
 • kokovartalon käsittely 90min       85,00€

Aromaterapeuttinen hieronta

on hellävaraista kehon käsittelyä eteeristen tuoksuöljyjen avulla. Aromaterapia on lempeä ja luonnollinen tapa hoitaa terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Lempeä kosketus ja eteeristen öljyjen terapeuttiset ominaisuudet yhdessä vaikuttavat niin mieleen kuin kehoonkin

 

Klassinen-/urheiluhieronta koulutetulta hierojalta

 • 30min   30,00€
 • 45min   38,00€
 • 60min   48,00€
 • 90min   68,00€

Lisäpalveluna hieronnan ohella voidaan sisällyttää seuraavia hoitotekniikoita, jolloin itse hieronta jää lisäpalvelun verran lyhyemmäksi:
-akupunktiota kivunlievitykseen
-tulineulausta
-kinesioteippausta
-osteopatiaan perustuvaa manuaalitekniikkaa
-purentalihasten käsittelyä
-handycare -laserkäsittelyä

Klassinen-/ja urheiluhieronta poistaa lihaskireyksiä, rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä seuraavasti:

 • poistaa kipua
 • vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon, rauhoittaen keskushermostoa
 • vilkastuttaa verenkiertoa, lisäten hapen ja ravinteiden kulkua sekä poistaen kuona-aineita
 • parantaa nivelten liikkuvuutta
 • rikkoo arpikudosta
 • lisää lihasten joustavuutta

Klassinen-/ja urheiluhieronta sopii kaikille terveille ihmisille. Erilaiset rajoitteet (esim. nivelten liikkuvuudessa) otetaan yksilöllisesti huomioon.

Lymfaterapia

 • 30min   30,00€
 • 45min   38,00€
 • 60min   48,00€
 • 90min   68,00€

Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää kehon imunestekiertoa ja vähentää turvotusta. Kevein, tasaisin ja rytmisin käsiottein tehostetaan supistustoimintaa, jonka avulla nestekierto vilkastuu. Turvotuksen vähenemisen lisäksi kipu lievittyy ja keho rentoutuu. Lymfaterapia on kevyttä ja aina kivutonta.

 • nopeuttaa kehon nesteiden virtausta eli imunestekiertoa
 • vähentää turvotusta
 • lievittää kipuja
 • rentouttaa
 • vähentää arpikudoksen muodostumista
 • nopeuttaa toipumista esim. leikkauksen jälkeen

Lymfaterapia soveltuu erityisesti leikkausten ja vammojen kuntoutukseen, synnynnäisen imusuoniston kehityshäiriön sekä kroonisten sairauksien aiheuttaman turvotuksen ja kivun hoitoon. Lisäksi lymfaterapian avulla pystytään lisäämään ihon ja kudosten kimmoisuutta, mikä nopeuttaa erilaisista kirurgisistä toimenpiteistä palautumista.


Hoitokokonaisuudet

Mainio lahjaidea vauvalomalle jäävälle, uudelle eläkeläiselle, morsiamelle, kiitoslahja kaasolle, polttariyllätykseksi tai lahjakorttina tärkeälle ihmiselle. Tarjoamme hoidon aikana virvokkeita, kahvi/tee ja pientä naposteltavaa.

Aloitetaan tärkeimmästä, Sinusta -hoitopaketti 2,5h 150,00€
Novellan hemmotteluhetki kasvoille, kevyet jalat&kädet -hoitokokonaisuus.

Novellan kasvo- ja jalkahoito 2,5h 135,00€
Novellan täydellinen kasvo- ja jalkahoito.

Pikkujoulupaketti / Polttaripaketti 2-6 hlöä sopimuksen mukaan.
Sisältö sopimuksen mukaan. Suunnitellaan yhdessä Sinun seurueellesi rentouttava hoitopaketti. Kysy tarjous!

Yhteinen hemmotteluhetki, tule yhdessä ystävän, rakkaan, vanhempasi tai sisaruksesi kanssa hengähtämään hetkeksi 2-2,5h, Hinta kahdelle yht. 220,00€
Hemmotteluhetki sisältää aluksi pientä purtavaa ja juomaa. Hoidot toteutetaan samanaikaisesti mutta eri hoitohuoneissa.
1. Novellan elämys intialaisella päähieronnalla ja käsihoito
2. Novella jalka- ja käsihoito


Karvanpoistot sokerilla/vahalla

 • Sääret  35,00€
 • Koko jalat 50,00€
 • Kainalot tai käsivarret 25,00€
 • Huuli ja leukakarvat 20,00€
 • Huulikarvat 8,00€

Bikiniraja 20,00€
Perinteisessä bikinirajan sokeroinnissa poistetaan karvoitus normaalien alushousujen ulkopuolelle jäävältä alueelta.

Laajennettu bikini 30,00€
String-alueen karvanpoistossa poistetaan ne karvat, jotka jäävät string -mallisten alushousujen ulkopuolelle.

Brasilialainen 65,00€
Brasilialaisella karvanpoistolla tarkoitetaan ihon karvoituksen poistoa genitaalialueelta kokonaan tai niin, että jätetään pieni kaistale asiakkaan toiveen mukaisesti. Novellassa brassi sisältää karvojen poiston häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka.

Teemme Novellassa intiimialueen karvanpoistot vain naisille. Olemme sokeroinnin ammattilaisia ja sokerointi on meille rutiinityötä joten asiakkaan ei tarvitse turhia ujostella karvanpoistoon tullessa.

Hygieenisyyssyistä pyydämme asiakkaitamme suorittamaan alapesun ennen intiimialueen karvanpoistoa.

 • Brasilialainen kanta-asiakkaat (max.6vkon välein) 40,00€                 

Vahauspaketti 1   80,00€
Sis. bikinilinjan siistimisen,kainalot sekä sääret.

Vahauspaketti 2   120,00€
Sis. sääret,brasilialainen sekä kainalot.


Ehostukset

Päivämeikki 40,00€
Juhlameikki  50,00€
Toiveittesi mukainen juhlameikki. Meikki kestää huoliteltuna koko juhlapäivän – aina iltaan asti. Meikkiin voi halutessaan lisätä irtoripsiä korostomaan silmiä.

Meikkiopastus  45,00€

Häämeikkipaketti  100,00€
Viimeistelemme elämäsi tärkeimmän päiväsi upealla häätyylillä. Koemeikkissä suunnittelemme toiveittesi mukaisen ehostuksen. Pakettiin kuuluu koemeikki, kulmien muotoilu sekä hääpäivän meikki.


Ripset ja kulmat

 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis.kulmien muotoilun) 28€
 • Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 19€
 • Ripsien kestovärjäys & kulmien muotoilu 23€
 • Ripsien kestovärjäys 20€
 • Kulmien muotoilu  12€
 • Kestovärjäykset ripsiin&kulmiin kasvohoidon yhteydessä 20€
 • Kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 12€

INFO* Muotoilemme kulmat asiakkaan toiveesta joko vahalla tai nyppien pinseteillä.


Ripsikäsittelyt

 • YumiLashes kestotaivutus ripsille (sis.ripsien kestovärjäyksen) 75,00€
  + kulmien kestovärjäyksellä 90,00€
 • Ripsipermanentti puolatekniikalla (sis. Ripsien kestovärjäyksen) 55,00€
  + kulmien kestovärjäyksellä 70,00€

INFO* Ripsien kestotaivutus on uudenlainen menetelmä jolla saadaan omat ripset näyttämään pitkiltä ja näyttävillä ilman liimaa ja irto-osia. Käsittely uusitaan n.8-12 vkon välein.

Tulethan hoitoon meikittömillä ja kuivilla silmillä.

INFO* Ripsipermanentissa ripset käsitellään kaareviksi. Permanentti on hyvä vaihtoehto päivittäiselle ripsientaivutukselle. Käsittely uusitaan 6-12 vkon välein.