Tuotesarjat

Hoitolastamme löydät myös laadukkaat kotihoitotuotteet, joista etsimme ammattitaidolla juuri sinulle sopivat!

 

Clinicare

Cliniccare ammattituotteet ja mesoterapiatuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan valtuutetuille ihonhoidon ammattilaisille.
Hoitotuotteissa on optimaaliset pitoisuudet farmaseuttista molekyylikokoa olevaa hyaluronihappoa, vitamiineja, antioksidantteja, peptidejä ja muita tehokkaita ainesosia. Ne imeytyvät pienen molekyylikokonsa ansiosta tehokkaasti ihon pinnan alle, juuri sinne missä niitä tarvitaan parantaen aktiivisesti ihon kuntoa ja ulkonäköä.


Yon-Ka

Yon-Ka on laadukas ranskalainen hoitolasarja. Yon-Ka tarjoaa ihollesi luonnon tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle. Yon-Ka -tuotteiden ydin, on viiden tehokkaan eteerisen öljyn; laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven -yhdistelmä. Yon-Ka lupaa laatua, turvallisuutta, aitoutta ja näkyviä tuloksia


BTB13

Suomalainen innovaatio. Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta
ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista.
Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa. Sarjalla teemme myös tuloksellisia mikroneulaus hoitoja kasvoille.


BD Medical

BD Medical sarjan kulmakivenä on tehokkaat aktiiviaineet ja korkealaatuiset ihonhoitotuotteet ilman turhia täyteaineita kuten synteettisiä hajusteita tai voimakkaita säilöntäaineita. Käytämme myös paljon luonnonöljyjä ja tehokkaita kasviuutteita. Tuotteet ovat yli 90 % luonnollisia ja eläinkokeettomia, ja ne sopivat niin naisille kuin miehille.
Sarja on kotimainen.

 

YumiLashes 

YumiLashes on markkinoiden hoitavin kestotaivutus menetelmä ripsiin ja kulmien laminointiin. Noudatamme tarkkaa YumiLashes hoitoprotokollan menetelmää kaikissa käsittelyissämme.

 

Lycon             

 LYCON nauttii ansaittua ihokarvojen poistoon tarkoitettujen vahojen crème de la crème -mainetta kansainvälisissä korkean tason kylpylöissä ja salongeissa yli 70 maassa. Se on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille. Ei ole ihme, että asiakkaat ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset eri puolilla maailmaa rakastavat LYCONIA.

 

Ciaobrow Henna   

Ciaobrow on perustettu vuonna 2018 ja siitä asti olemme tarjonneet laadukkaita, korkeatasoisia ja innovatiivisia tuotteita kauneudenhoitoalalle maailmanlaajuisesti. Me uskomme, että kauniit kulmakarvat tulevat
luonnostaan, koska olemme löytäneet maailman parhaimmat Henna värit.
Kaikki Ciabrow tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty free -tuotteita sekä täyttävät EU lainsäädännön kriteerit.
Henna väri sisältää PPD:tä jotta saatavilla olisi niin laaja valikoima Henna värisävyjä.
PPD auttaa myös tummentamaan väriä hapettuessaan. Myöskään ilman
PPD:tä emme yksinkertaisesti pystyisi värjäämään esim. harmaita karvoja.