Tuotesarjat

Hoitolastamme löydät myös laadukkaat kotihoitotuotteet, joista etsimme ammattitaidolla juuri sinulle sopivat!

 

Clinicare


Cliniccare ammattituotteet ja mesoterapiatuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan valtuutetuille ihonhoidon ammattilaisille.
Hoitotuotteissa on optimaaliset pitoisuudet farmaseuttista molekyylikokoa olevaa hyaluronihappoa, vitamiineja, antioksidantteja, peptidejä ja muita tehokkaita ainesosia. Ne imeytyvät pienen molekyylikokonsa ansiosta tehokkaasti ihon pinnan alle, juuri sinne missä niitä tarvitaan parantaen aktiivisesti ihon kuntoa ja ulkonäköä.


Yon-Ka

Yon-Ka on laadukas ranskalainen hoitolasarja. Yon-Ka tarjoaa ihollesi luonnon tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle. Yon-Ka -tuotteiden ydin, on viiden tehokkaan eteerisen öljyn; laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven -yhdistelmä. Yon-Ka lupaa laatua, turvallisuutta, aitoutta ja näkyviä tuloksia


Lavera

Lavera on Saksalainen luonnonkosmetiikkasarja, laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteissa käytetään yli 300 luomuraaka-aineita, joista yli 200 kasvatetaan laveran viljelmilla. Jo yli 25 vuoden ajan laveran luonnollisen puhtaat kauneudenhoitotuotteet ovat vastanneet kaikkien eri ihotyyppien tarpeisiin.


Paese

Paesen meikkisarjan tuotteilla luot kauniin ja pitkäkestoisen meikin niin arkeen kuin juhlaan! Paese on palkittu puolalainen kosmetiikkasarja, joka tarjoaa korkealaatuisia meikkejä edulliseen hintaan. Heidän tuotteet sisältävät 85% luonnollisia ainesosia kuten vitamiineja, öljyjä, vahoja ja mineraaleja, jotka kosteuttavat, hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Tuotteissa on loistava pigmentti ja hyvä pysyvyys.